Når du kommer til massage hos mig.....

Massagen, som du kan opleve den hos mig er en  HELKROPS oliemassage. Den er sanselig, kærlig og sensuel. Den er en hjælp til dig, så du kan få en oplevelse af at kunne nyde, give dig hen og bare tage imod. TRYGHED KROPSKONTAKT og KROPSACCEPT er nøgleord for mig. 

En Tantra-massage hos mig er ikke en behandling for noget, det er ikke terapi. Der er intet du kan komme og få fikset. Du kan som sådan heller ikke forvente at få noget bestemt ud af det ja faktisk er det allerbedst hvis du kan droppe forventningerne om noget som helst ..…………. men hvad er det så????

EN TANTRA MASSAGE HOS MIG ER EN OPLEVELSE


Jeg byder dig indenfor med invitationen til/muligheden for

-en oplevelse af kontakt, berøring, accept, velvære og glæde
-en oplevelse af at uanset hvordan det end måtte føles at være dig lige NU OG HER, så er du velkommen ganske som du er
-en oplevelse af at få vækket sanserne, få energien til at strømme og flyde frit
-
en oplevelse af at mærke dig selv og din krop, mærke sanselighed, nydelse og lyst
-en oplevelse af at mærke pausen og det stille rum..........

At modtage en Tantra massage kan blive meget følsomt, og om det er lyst, glæde og begejstring eller måske længsel, frustration, skam og skyld der kommer op i dig, så vid at der er plads til det hele

TRYGHED OG TILLID
Vi starter med en snak, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og hvor jeg gerne vil høre om din motivation for at komme til denne massage. Vi taler om dine eventuelle grænser for berøringen, herunder om du ønsker massage af yoni /lingam (betegnelse for kvindeligt/mandligt køn) , og om hvordan du under selve massagen bedst kan vise hvordan du har det.
Jeg vil fortælle hvordan massagen foregår og med dette håber jeg vi sammen får skabt et trygt rum, som er det allerbedste udgangspunkt for din oplevelse.
Efter samtalen klæder vi begge om til sarong.

SELVE MASSAGEN
Foregår på en madras på gulvet og jeg bruger jeg opvarmet kokos/mandel-olie til at massere dig med. Jeg bruger primært mine hænder og arme, men der vil også være kropMODkrop kontakt. Jeg er giver af massagen og du er modtager, hvilket betyder at al berøring iform af massage er envejs -Respekter venligst dette og NYD at der intet er du skal, andet end at tage imod. Når massagen er slut ligger du på madrassen med en sarong over dig, så du på den måde har tid til at vende roligt tilbage og også mulighed for at fordøje de umiddelbare indtryk og sansninger massagen har givet dig.  
Har du kropslige udfordringer der gør, at det er svært for dig at ligge på en madras, kan massagen også gives på en briks, dette aftales på forhånd.

TANTRISK HEALING MASSAGE foregår altid på briks

NØGENHED 
Som udgangspunkt foregår massagen for modtagers vedkommende fuldt afklædt , men føles dette meget uvant måske endda grænseoverskridende for dig, ja så beholder du bare trusserne på. Grad af påklædning/nøgenhed aftales altid ved sessionens begyndelse. 

MASSAGE AF INTIME OMRÅDER
Nogle tænker SKAL MAN have massage på hele kroppen under en tantra-massage ???  lad mig slå fast med syvtommersøm, der er intet som helst man SKAL. Man kan sagtens modtage en kærlig, nænsom, sanselig og energifyldt massage uden berøring af dit køn. Massagen som jeg udfører den er en healings massage, det er en "energi" massage hvor vi sammen arbejder på at få aktiveret alle dine energi punkter /chakraer i kroppen og derved få skabt cirkulation/flow så DU KAN MÆRKE HELE DIG. 
Massagen handler om omsorg & kærlig berøring og absolut og nødvendigvis IKKE massage af kønsdelene.
At modtage massage af HELE kroppen, kan være en fantastisk oplevelse og virkelig få dig til at mærke og værdsætte hver en milimeter af din krop......men valget er dit.
Vi taler sammen om hvor vidt du har grænser/forbehold vedr dele af massagen, har du inden vi går igang sagt NEJ tak til yoni massage kan denne beslutning ikke laves om.  Du kan på et hvilket som helst tidspunkt i massagen sige STOP  eller NEJ TAK eller be om en pause.


HVAD JEG FORVENTER AF DIG
-at du oplyser om evt allergier (ift til eks kokosolie, røgelse og latex)
-at du oplyser om sygdomme som er vigtige for mig at kende til, og at du oplyser om evt kønssygdomme, da vores aftale således må aflyses/udsættes.
-at du kommer nyvasket og UDEN PARFUME eller røglugt.
-at du medbringer et lagen / stort håndklæde til at ligge på. Samt ekstra håndklæde hvis du skal i bad før/efter massagen
-at du respekterer min afbudspolitik.
-at du kan tage ansvar for dig selv ift hvad der i massagen føles rigtigt for dig, og at du er istand til at udtrykke dine grænser og kunne sige NEJ, ikke nødvendigvis i ord,men også i bevægelse.

VIGTIGT AT VIDE....... OG EFTER VORES SESSION
Opstår der i vores samtale inden selve massagen et NEJ i en af os til at indgå i dette møde/selve massagen, så kan begge på dette tidspunkt sige fra/NEJ TAK og det uden nogen forklaring/begrundelse. Det indbetalte beløb vil naturligvis i sådan en situation tilbagebetales 

Jeg har mange års erfaring med massage/kontakt/berøring og jeg vil gøre mit allerbedste for at skabe mulighederne for en dejlig oplevelse for DIG.
Jeg vil gerne lære MERE og en ting jeg kan lære af er DIN feedback. Så har du fået en massage af mig, er du meget velkommende til efterfølgende, at sende mig et par ord om din oplevelse.
Jeg vil altid ca en uge efter vores møde kontakte DIG på mail, og tilbyder dig muligheden for en snak, som kan være enten telefonisk eller via mail/messenger. Jeg ved der kan blive sat mange ting og tanker igang, og at man kan føle sig ekstra sårbar i dagene efter, og at det er vigtigt at have et sted at gå hen med dette. 

HAR DU FÅET LYST TIL AT PRØVE ? 

SÅ tilbyder jeg Alegra Luz - Tantra massage er det 1. gang vi mødes er det denne du vælger 
læs dog altid først "aftale om tantramassage laves således" nederst på siden "priser og praktisk"
samt en mere Intuitiv - Tantra massage 
derudover tilbyder jeg Tantrisk healing massage til dig der er nysgerrig på tantra massage og energien i den, men måske endnu ikke er klar til at den kan blive intim, eller bare slet ikke har det ønske.
 

Har du lyst til og mod på at give dig selv den gave og oplevelse det er, at mærke dig selv og din krop og intet andet skulle end bare være...og være dig
Du skal være så velkommen, jeg glæder mig til at møde dig

Kærlig hilsen
Mette 

Nøgenhed og berøring forbindes ofte med forventninger. Forventninger om at du skal gøre NOGET til gengæld, eller måske bare en forventning om at være i en bestemt stemning. Forventninger sætter mennesket under pres, og sjældent fungerer noget særligt godt under pres. Vid at her er intet du skal, du kan blot VÆRE og TAGE IMOD, massagen er TID RO og OMSORG til dig