Priser og praktisk

ALEGRA LUZ TANTRA MASSAGE

1til1 session

3 t  2.100 kr 
ALEGRA LUZ TANTRA MASSAGE

1til1 session
2 1/2 t  1.800 krINTUITIV TANTRA MASSAGE
1til1 session

2 t   1.500 kr
2 1/2 t 1.800 kr

INTUITIV TANTRA MASSAGE
for PAR  
sammen med mandlig kollega

3 t  3.700 kr

INTUITIV TANTRA MASSAGE
4 hånds

sammen med kvindelig/mandlig kollega
2 1/2 t  3000 kr
introtilbud juni/juli skriv for info

-Alle tider er incl samtale og omklædning.
-Priser er incl moms, der tilsendes faktura på forespørgsel.
-Massagen foregår i Tantrahuset, Mejlgade 46b. 1 8000 Århus C

Tiden bookes således
-læs hele hjemmesiden, især "vigtigt at vide"
-derefter sender du mig en mail, med kort information om din interesse for/hensigt med at modtage en tantra massage. Du kan også kontakte mig via fb-siden alegraluz.dk /messenger. Kender vi ikke hinanden, vil jeg altid tilbyde en telefon samtale, dette er for gensidig tryghed og forventnings afstemning.
-derefter kan du enten forhøre om kommende ledige tider ELLER sende ønske for dage/tidspunkter, og jeg vender tilbage med forslag til hvornår vi kan mødes. Jeg arbejder både hverdag/weekender.
-Du bedes opgive fulde navn og adresse, meget gerne et mobil nummer, diskretion udvises 

Betaling
-der betales altid på forhånd og ifm booking af tid. Du kan betale via mobilepay 53480 el evt bankoverførsel. (Ønsker du at betale kontant på dagen sker det kun ifølge aftale)
-din tid er IKKE ENDELIG før betaling er modtaget, og du vil herefter modtage en bekræftelse fra min online booking side tilhørende www.aspectuwellness.dk 

Ved afbud
Skulle du blive syg eller på anden måde forhindret i at komme til en aftalt tid, kan du til enhver tid og op til 24 timer inden melde afbud, Dette gøres via opkald/sms/mail.  Det indbetalte beløb tilbagebetales IKKE tilgengæld finder vi en ny tid til dig. Melder du afbud senere end 24 t inden vores aftale, er der ikke mulighed for NY TID/refusion med mindre jeg kan give tiden videre til en anden.
.


OBS OBS grundet covid-19 er afbudsreglerne ændret, du kan til enhver tid og lige op til vores aftale, AFLYSE ……..hvis du på nogen måde føler dig syg, skal du IKKE møde op til en tantra massage. Beløbet refunderes ikke, men vi aftaler i stedet en ny tid :)

 ÅBNINGSTIDER

Mandag   lukket
Tirsdag     10-18
Onsdag    12-21
Torsdag    10-18
Fredag     10-18

     Lørdag  efter aftale
     Søndag efter aftale