Intuitiv tantramassage

                 Tantra er nærvær Tantra er fri for bedømmelse Tantra er at give slip Tantra er.........

Intuitiv Tantra massage

1 TIL 1 TANTRA MASSAGE

Et møde, en berøring, en bevægelse, en dans...…….En rejse uden destination andet end rejsen i sig selv. Massagen er unik og vil udforme sig alt efter hvor du er denne dag og hvad du end måtte komme med. Jeg lader mig guide af den respons du måtte give, og de indtryk/sansninger jeg får undervejs.

Selve massagen foregår på madras på gulvet, der vil være berøring/massage både med og uden olie. Denne massage udføres IKKE kun med hænder og arme, men hele kroppen tages i brug. 
Berøringen kan bevæge sig fra det fjerlette og helt subtile som måske knap kan anes, til mere kraftige greb og strøg, og eftersom det er en BodytoBody massage, vil grænserne for hvem der rører hvem kunne være/føles flydende. 

Jeg er giver og du er modtager, i praksis betyder det, at jeg er den der leder mødet og du er den der tager imod, der er 
*ingen agenda
*intet du skal
*intet du skal nå
*ingenting for dig at gøre
*ejheller noget du kan gøre forkert.  

Massagen KAN ligesom Alegra luz tantra massagen indeholde massage/berøring af dit køn, men det er helt op til dig, om du ønsker at modtage dette.
Sessionen starter som beskrevet under "vigtigt at vide" og vi snakker om evt grænser for berøringen/massagen, som altid er vigtigt, særligt også i denne massage, hvor vi kommer så tæt på hinanden. 
Som du har dine grænser der til fulde skal respekteres, ligeledes har jeg. 

4 HÅNDS TANTRA MASSAGE 
K
unne du tænke dig oplevelsen af at blive berørt af 4 hænder, 2 kroppe/massører på EN gang ?
Lad dig berøre, føre - og forføre, væk fra hovedet og dagligdagens stress og jag. Når to trænede massører lægger deres hænder på dig samtidig, så er der åbnet op for en kropsoplevelse af en anden verden, hvor du favnes og løftes ind i din inderste længsel...…......
*er for dig der har prøvet tantra massage før
*og har et ønske om at søge dybt ind i nærhed og nærvær
*lad os sammen få energien til at strømme frit og og give dig muligheden for at opleve helhed og accept af HELE DIG og den DU ER 
Jeg tilbyder denne massage til kvinder sammen med en kvindelig kollega.


 Det er i stilheden magien opstår