Intuitiv tantramassage

                 Tantra er nærvær Tantra er fri for bedømmelse Tantra er at give slip Tantra er.........

Intuitiv Tantra massage

1 TIL 1 TANTRA MASSAGE

Et møde, en berøring, en bevægelse, en dans...…….En rejse uden destination andet end rejsen i sig selv. Massagen er unik og vil udforme sig alt efter hvor du er denne dag og hvad du end måtte komme med. Jeg lader mig guide af den respons du måtte give, og de indtryk/sansninger jeg får undervejs.

Selve massagen foregår på madras på gulvet, der vil være berøring/massage både med og uden olie. Denne massage udføres IKKE kun med hænder og arme, men hele kroppen tages i brug. 
Berøringen kan bevæge sig fra det fjerlette og helt subtile som måske knap kan anes, til mere kraftige greb og strøg, og eftersom det er en BodytoBody massage, vil grænserne for hvem der rører hvem kunne være/føles flydende. 

Jeg er giver og du er modtager, i praksis betyder det, at jeg er den der leder mødet og du er den der tager imod, der er 
*ingen agenda
*intet du skal
*intet du skal nå
*ingenting for dig at gøre
*ejheller noget du kan gøre forkert.  

Massagen KAN ligesom Alegra luz tantra massagen indeholde massage/berøring af dit køn, men det er helt op til dig, om du ønsker at modtage dette.
Sessionen starter som beskrevet under "vigtigt at vide" og vi snakker om evt grænser for berøringen/massagen, som altid er vigtigt, særligt også i denne massage, hvor vi kommer så tæt på hinanden. 
Som du har dine grænser der til fulde skal respekteres, ligeledes har jeg. Det kan blive tæt og det kan blive intimt, venligst respekter at massage hos mig IKKE MEDFØRER invitation til samleje, og ligesom du bestemmer graden af din påklædning gør jeg det samme ! ! !
Denne massage tilbyder jeg ikke til gæster der kommer hos mig 1. gang.

4 HÅNDS TANTRA MASSAGE 
K
unne du tænke dig oplevelsen af at blive berørt af 4 hænder, 2 kroppe/massører på EN gang ?
Lad dig berøre, føre - og forføre, væk fra hovedet og dagligdagens stress og jag. Når to trænede massører lægger deres hænder på dig samtidig, så er der åbnet op for en kropsoplevelse af en anden verden, hvor du favnes og løftes ind i din inderste længsel...…......
*er for dig der har prøvet tantra massage før
*og har et ønske om at søge dybt ind i nærhed og nærvær
*lad os sammen få energien til at strømme frit og og give dig muligheden for at opleve helhed og accept af HELE DIG og den DU ER 
Jeg tilbyder denne massage til både M og K sammen med både mandlig og kvindelig kollega. Kan bookes i Århus.


PAR TANTRA MASSAGE (som 1til1 men med 2 massører)
* en unik og fælles oplevelse for dig og din partner
* en rejse ned i kroppen og ind i sanseligheden
* mærk hvorledes det er sammen at blive berørt af andre hænder end dem i er vant til
* finde inspiration til hvordan i selv kan bevæge jer ind i tantra-verdenen

Der indledes altid med en samtale, hvor i kan fortælle om forventninger til massagen/udfordringer/erfaring og hvad der ellers måtte være behov for at tale om. 
I modtager herefter massage samtidig / i samme rum. Jeg giver (som udgangspunkt, andet kan aftales) massage til manden i parret og min mandlige kollega masserer den kvindelige part.
Efter selve massagen/berøringen får i som par mulighed for at ligge/være alene sammen en rum tid, inden vi igen afrunder med en fælles snak. 

 Det er i stilheden magien opstår